Kerekerdőben jártunk…

A 2014/15-ös tanévben meghirdetett olvasásnépszerűsítő programunk május végén lezárult. A gyerekek egész tanévben lelkesen gyűjtögették pontgyűjtő füzetükbe az elolvasott könyvek után járó matricákat. Pontot csak az kaphatott, aki a történetek elolvasása után a feltett kérdésekre is tudott válaszolni.

Nagy izgalom után megszületett a végeredmény, a legügyesebbek június 9-én utazhattak a meglepetés kirándulásra. Utunk ezúttal a Kecskemét melletti Kerekegyházára vezetett, a Kerekerdő Kalandparkba. Kellemes erdei környezetben hódíthatták meg a legügyesebb „KönyVadászok” a kötélpálya akadályokat, labirintusokat és izgulhattak egymásért az ügyességi játékokban.

A nyertesek: Balassa Adrienn, Frank Kristóf, Frank Kriszitán, Haska Lilla, Karácsonyi Réka, Kócsó Bernadett, László Berill, Medgyes Anna, Medgyes Virág, Mészáros Zsófia, Pécz Ágota, Sandra Nikolett, Silló Zénó, Váradi Bori

Külön dicséret illeti meg Sandra Nikit, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze!

Olvasópályázatunk a következő tanévben újra indul, szeptembertől várjuk régi és új „vadászainkat”!

Köszönjük az Önkormányzatnak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a kisbuszt, kényelmesebbé téve utazásunkat!

Tóth Erzsébet könyvtáros

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .