Évadzárók

Idén, rendhagyó módon a DeszkaSzínház közösen zárta az évadot a Cantabella Női karral. Mivel az elmúlt esztendők során számos közös produkciót hoztak létre, valamint többen is mind a két csapatban dolgoznak, így indokolt volt a közös ünneplés. A Földi- klán (Földi Ádám és Földi János) vendégszeretetét élvezték az évadban megfáradt, de lelkes színpadkoptatók.

A kötetlen hangvételű estét a jövő évi tervek felvázolása, közös vacsora és egy esőnapra halasztott mega társasjáték keretezte. Immár hagyomány, hogy a DeszkaSzínház tagjai megválasztják az Évad Deszkáját. Ez most sem volt másként. A társulat szavazatai alapján az idei deszka, Beszédesné Mellár Erika, aki a Tanár úr kéremben és a Hóhér halálában tette felejthetetlenné a rossztadeszkanuló és az együgyű, házsártos, ám annál szórakoztatóbb Julika karakterét. A két társulat életében rövid pihenő jön, hiszen a Cantabella Női kar, megújult külsejével, a szeptemberi falunapokon ad egy teljes repertoárt felvonultató hangversenyt, melynek különleges zenei és hangzásvilága méltóképpen vezeti fel a kórus jubileumi évadát. A DeszkaSzínház ősszel két új bemutatóval, egy budapesti fesztivál vendégszerepléssel indítja a szezont.  De addig is a deszkák nyikorgása elcsendesedik, mindenki feltöltődik, szeptembertől pedig újult erővel lendülnek be a Cantabella és a DeszkaSzínház tagjai.

 

Seres István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .